Toos Make uploos

Vroeger toen ik nog echt jong was, denk maar aan de 18, hield ik me totaal niet bezig met make up. Ik was jong en was van mening dat make up niet nodig was. Ik had ook geen vriendinnen die make up droegen dus ik dacht daar voor de rest ook niet bij na. Toen ik ongeveer veel ouder was, denk maar aan de 27/28 bedacht ik me, dat het wel leuk was om er altijd goed uit te zien en daarom besloot ik me eraan te wagen. Ik begon namelijk lekker in mijn vel te zitten en dat uitte zich er in dat ik ook kleren droeg die me goed stonden. Make up hoorde daar ook bij.

Na ongeveer 4 maanden, werd ik moslima. En een moslima die zorgt er eigenlijk voor dat ze er thuis voor haar man mooi uitziet zodat hij niet naar andere vrouwen hoeft te kijken maar buiten de deur gedraagt ze zich gepast en niet uitdagend. Make up hoort daar niet echt bij. Dus weg was mijn make up. Wat ik nog wel deed is een lijntje bij mijn ogen en mascare omdat ik vrij lichte ogen heb en er eigenlijk ziek uitzie als ik een hoofddoek opdoe en geen lijntje en mascara gebruik.

Omdat ik gestopt was met make up, stopte ik ook met make up kopen en ik vond het wel goed zo en was er niet meer mee bezig. Tegenwoordig is het de trend om heel veel make up op te doen als ik om me heen kijk. I don’t like that. Wat ik mooi vind, is een make up die jou zwakke punten mooier maakt maar er toch natuurlijk uitziet. Een hele laag plamuur op je gezicht hoort daar niet bij vind ik. Voor mij zelf zou dat ook echt awkward momenten opleveren omdat ik geheid alles verkeerd opsmeer en met vlekken zou zitten. I’m just not that type of girl (or woman).

make-up-285x300

Wat ik momenteel eigenlijk wel mis is een leuke en gemakkelijke manier om mezelf thuis op te maken. Het moet niet veel tijd kosten omdat die kleine veel tijd van me pakt en het moet makkelijk weg te halen zijn als ik naar buiten ga. Als ik op internet ga, zijn er zoveel beautyblogs dat ik gewoon niet weet waar ik moet zoeken voor en simpele make up. Ik heb bruine haren en groen/grijze ogen. Ik zoek dus of tutorials van make up of gewoon foto’s van simpele make upjes voor een ingetogen persoon. Als je linkjes hebt of filmpjes, please, post them. Ik zal je eeuwig dankbaar zijn 😉

Advertenties

About the post

Geen categorie

6 Comments

Add yours →

  1. Ik kijk eigenlijk weinig beautyfilmpjes meer. Michelle phan keek ik vroeger graag.

    Like

  2. Heb je al eens op pinterest gekeken? Daar haal ik (op elk vlak) echt veel inspiratie vandaan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: