Over

Famizo

Bio: Ik ben Michelle Fatima Zohra. Famizo komt van de eerste 2 letters van elke naam. Ik ben getrouwd met F. Hij is 40, ik ook. Wij hebben samen 2 kindjes. Terreur prins N. van 2 jaar en prinsesje S. Ze is bijna 7.Ik heb ook nog 2 oudere kinderen van 18 en17. Diva A. en de Greginator. Die wonen niet bij mij. Maar ze zijn wel altijd in mijn hart. Op Famizo schrijf ik over de dingen die me bezig houden.. De rode draad in mijn blog is: HET MOOIST WAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF. Ik gebruik dit thema om mijn blogs een achterliggend thema te geven en om bewust stukjes te schrijven die mij bezig houden. Zo gebruik ik soms mijn blog voor mijn irritaties, of gewoon om dingen voor mezelf op een rijtje te zetten. Als je meeleest, lijkt het soms net of je mee leest in mijn dagboek.

Volledig profiel weergeven

 

3 Comments

Add yours →

 1. Ik geloof dat ik hier nog heel wat kan leren, zeker in verband met mijn autobiografie dat ik aan het schrijven ben.https://autobiographytheoherbots.wordpress.com/

  Like

 2. Hoi, op Charlotte’s blog las ik dat je Thuisblijfmoeder bent. Zou je tijd en zin hebben mee te doen aan een interview hier over voor de rubriek Thuisblijfmoeders op http://www.hetmoederfront.com?

  Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen.

  Je kunt me bereiken op tbm@thuisblijfmoeders.nl.

  vriendelijke groet,
  Nicole Orriëns (redactie het Moederfront)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: